Over ons

VoordeelMatrassen.nl is de online specialist op het gebied van matrassen en aanverwante artikelen. Bij VoordeelMatrassen.nl vindt u het grootste voordeel en de laagste prijzen. Tot wel 70% korting.

Het assortiment matrassen van VoordeelMatrassen.nl bestaat uit een uitgebreide collectie matrassen: koudschuim matrassen, bonellvering matrassen, pocketvering matrassen, latex matrassen, traagschuim matrassen en topmatrassen. Daarnaast vindt u in onze webshop een uitgebreide collectie bedtextiel met dekbedden, hoofdkussens en hoeslakens.

Heeft u vragen over een product of wilt u worden geadviseerd bij de aankoop van een bepaald artikel? Onze beddenspecialisten staan  voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van een deskundig advies. Gedurende de openingstijden kunt u voor al uw vragen ook telefonisch bij ons terecht.

Uiteraard kunt u ook per e-mail contact met ons opnemen. Uiterlijk binnen 24 uur krijgt u van ons een reactie. Heeft u speciale wensen of staat het product dat u zoekt niet in onze webshop? Vraag dan vrijblijvend een offerte op maat aan.

Wilt u producten in het echt zien of uitproberen dan bent u van harte welkom om onze shop bij eLiving op de woonboulevard in Utrecht te bezoeken.

 

 

 


VoordeelMatrassen.nl
Bezoekadres:
Zeelantlaan 41
3526 AK Utrecht Woonboulevard

Postadres:
Postbus 75019
1070 AA Amsterdam
Tel.: 0900 - 23 333 67 (10 ct. p/m)
Ma: 13.00 tot 18.00 uur
Di. t/m Vr.: 10.00 tot 18.00 uur, Do.: tot 21.00 uur
Za.: 10.00 tot 17.00 uur

VoordeelMatrassen.nl is een onderdeel van e-Bedding B.V.